Red-head goes Brownie


Kul i photoshop


The real you


Eurovision song contest 2013 goes to Sweden

Grattis grattis grattis! En välförtjänt seger till lilla söta Loreen som slog på stort och ägde ut varenda tävlande och hade över 100 poäng mer än närmaste motståndare. Riktigt grymt att det komma hållas i Sverige nästa år, se det live kanske? Det får vi se. För övrigt så gillade jag ju självklart Irlands charmtroll, tvillingarna i Jedward, och även Norges, Islands, Danmaks och Tysklands bidrag var helt okej! Ännu ett stort grattis till Loreen!

Vilka tyckte ni var bra, förutom Sverige? :)


Bilder tagna från google.

G r e a t e s t l o v e o f a l l


Syster som modell del.2


Solen steker och brudarna leker


Mumsade lite thaimat igår kväll


Klassfotbollen 2012


En plats i solen


Michael Jackson - Beat it (dance by Kevin)

Min snart 6:åriga bror Kevin har på senare dagar blivit ett stort fan av Michael Jackson. Han kollar på hans musik och musikvideos på youtube och han har börjat lära sig movesen och till och med sjunga med i låtarna. Jag har fan världens sötaste lillebror ibland!


a little little girl, in a big big world


Cruising i Tibro


new pics, like a newbie


Bilder från Gränna & VisingsÖ


As usual, in school


Modellprojektet

Här kommer lite bilder på en mycket fin tjej som heter Jenny, som med andra modellelever gjorde ett samarbete med oss på medieprogrammet. Syftet var att lära oss modellfotografering i riktiga världen.

mor och dotter


handcuffs and other stuff


Fler besökare på din blogg, bli medlem nu!

Seepid är det perfekta sättet att få fler besökare till din blogg. Gå in på http://www.seepid.com för att komma igång.

mot västkusten


Gårdagen spenderades i en buss med geografiklassen.
Vi åkte runt på en studieresa för att kolla på vissa mål inom ämnet. Mesta tiden spenderade vi väl i bussen, med en guide som berättade historier och info om platser vi åkte förbi, men förutom det så var vi mest nere på västkusten, Orust, Tjörn, Marstrand, och självklart Göteborg, men vi var även i Trollhettan, Grästorp, Uddevalla mf. Mycket mysig start på veckan efter en härlig långhelg!

open your eyes, to love