sista inlägget för en vecka framöver!

Sådör ja, inte många timmar kvar till resan nu, lite närmare bestämt ca 3 timmar. Denn pirrar i hela kroppen, är så sjukt taggad! Är borta ca en vecka, kommer hem på onsdag igen, så tills dess, ingen uppdatering på bloggen, men det får ni klara er utan. Så ni får ha ett toppenbra påsklov så hörs vi igen om en vecka!
Ha det bra, eller som man säger i Polen, Baw się dobrze!



yesterday I told you 'bout a blue blue sky

Sitter här hemma och pluggar just nu, håller på att skriva en intervju till en svenskauppgift, ett manus i textkommunikation och en planering för en fotouppgift, samt plugg inför morgondagens prov i mediekommunikation. It's hard to be on the top, så att säga! 
Men jag ska strax dra bort till motorklubben och hjälpa till med tisdagsfikat och även påbörja min intevjuuppgift med folket som kommer. Puss så länge!

Städar, packar & taggar till max!

Packar och taggar inför resan till Polen på torsdag eftermiddag. Det börjar killa i nerverna lite. Hoppas nu bara det blir lika spännande, kul och minnesvärt som alla beskriver det!

för jag älskar denna känslan


när du ser på mig, då stannar tiden



dessa två bilder ingår i ett fotoprojekt som vi håller på med i skolan just nu, är väldigt nöjd själv.

Dagens "Vill ha" - Modekungen.se


Spring fever


Sjukt rolig start på helgen!

Gårdagen var ett mycke bra exempel på hur en riktig lyckad helg ska ha sin början.
Sluta tidigt från skolan, umgås med mycket trevligt folk, gammalt som nytt, och för och inte tala om det underbara vädret, kunde inte bli bättre! Först när jag kom hem från skolan var jag med Bea, Alex och Kim. Det var länge sen man träffade Alex så det var trevligt. Senare på kvällen var jag ute på stan med Antonia och Bea, då vi även träffade Rickard och hanns brud Emma, Bekka och Emma nummer 2 :) Mycket trevligt. Sen efterfest hos Bekka och familjen Lundahl.Senare på kvällen var det bara jag, Maria, Bekka, Emma, Daniel och katten som var kvar. Vi satt och spelade kort och Tornet till 5 på morgonen. Hur mysigt som helst. Många sköna människor och många sköna skratt! Måste göras om!

Köpa kakor?

Haha sega som alltid, men nu har i alla fall några elever ifrån våran klass, bland annat jag, Jenny och Madde, börjat med att sälja och tjäna inför Pragresan i 3:an. Vi säljer kakor från kakservice, mycket goda! Så är det någon som är sugen på att köpa en låda eller två så är det bara att höra av sig!



Peace & Love i sommar, CHECK!

Peace & Love, here we come!
Fick just ett mycket glädjande mail ifrån sommarjobbet jag sökte. Jag blev antagen som funktionär på Peace & Love festivalen i sommar, tillsammans med Emelie i min klass. It's gonna be awesome dude. Fatta vad jag längtar nu eller, bättre sommarjobb kuna jag inte få! Ska bli riktigt kul att testa på inom den branshen också. 



Grenade - Bruno Mars (Cover by Hannah & Jennifer)


___________________________________________________________________________________________
Blev lite failar här och där, men jag måste bara meddela er att Hannah sjunger grymt bra! så ignorera mig (a)

 


Fångad av en stormvind på Coop

 


Melodifestival och familjemys

Först och främst vill jag bara säga Grattis Loreen som tog hem en väldigt välförtjänt seger! I år fanns det många bra artister/grupper och jag hade svårt att välja ut min favorit, men jag insåg att ju fler gånger man lyssnade på Loreen's låt, ju bättre blev den och jag tror att hon kommer lyckas bra i Baku fram i vår. Annars var ju favoriterna, som många andras, Dead by april, Molly Sandén, Danny, David Lindgren och Ulrik munther. Ett oväntat avslöjande är också att jag faktiskt gillar Björn Ranelids låt, det är också en låt som blir bättre för varje gång man hör den, men det är ju så klart refrängen som jag faller för, men även låten budskap, kärlek. 
Nog om detta, säger i alla fall, ett STORT lycka till till Loreen i "le gande final" så att säga!


It's happening again!

DÅLIG UPPDATERARE, IGEN!
Jag vet, jag vet, men får aldrig tid att blogga nu mera känns det som. Kan det bero på att jag har min pojk översovande här varje natt i princip? Kan vara så ja, men ingen ska klandras. Jag kan ju inte dissa honom för bloggen direkt. Nu ligger jag i alla fall hemma. Har varit hemma hela dagen, migrän osv, inte min dag direkt.
Så nu ligger jag på sängen, precis vaknat i princip och dricker loka för fulla muggar. Hoppas på en bättring i skallen tills imorgon.

Money is not a thing


Älskling och Syrran dansar loss till ABBA

 


TIO MILLIMETER


Superduperhelg i Lysekil!

Har haft en helt underbar lördag - söndag nere på kusten. Bodde på hotell med familjen och min syster AMandas farmor och farfar. Super mysigt. Jag övningskörde dit och hem, mycket duktigt av mig och jag fick massa creds för det. Väl framme i Lysekil åkte vi till ett ställe som heter Havets hus, som ett litet universeeum, ett akvarium där man fick gå runt och titta på fisk osv. Efter det blev det en glass vid havet och sen åkte vi till hotellet. Väl inpackade på hotellt så gick vi ner till restaurangen för att äta middag, dä det väntade en stor överraskning för Farmor och Farfar. Vi skulle träffa Alicia och Salinda på restaurangen. Mina låtsassystrar. Alla var glada över att se varandra och det kom många skratt och många tårar, glädjetårar såklart. Tack för en underbar helg, saknar er redan!

Mellanmål

 


Bulle & mjölk i det fina vädret


Spiken som försvann!

Christopher "Coffe" Sjöström kommer fram till mig på rese i Skövde, överlycklig för att han håller en spik i handen, och säger till mig att han kan "trolla" bort den. Haha jag dog, Coffe alltså! xD


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN




Favoritfärg?
hmm, det måste nog vara blå, lila eller, lika tråkig som de flesta andra, så säger jag faktiskt svart.

Något du inte klarar dig utan?
Också en bra fråga, men jag skulle nog tippa på att välja mellan kamera, mobil eller dator (har dock klarat mig utan gratissms nu i en vecka eller två, men jag överlever ändå).



Om du blev fast på en öde Ö, vilka 2 saker skulle du ta med dig då?
Två självklara svar, kamera för att föreviga den stund jag hade på ön, och sen en fulladdad mobil med pengar och allt så jag kunde ringa så ag kunde komma hem.

Vad fotar du med?
Har fotat länge och i början var det allt från mobilkamera och engångskamera till små digitalkameror. Nu mera är det min lilla älskling systemkameran, en Nikon d3000.

Vad har du för mobil?
En samsung galaxy S plus.

Röker du?
Ja! Dock inget att rekommendera och jag ska sluta i sinnom tid.
Do you love me?
Ja självklart gör jag det kära Jennifer, du är en av mina bästa vänner bruden!
Do you love me?
Ja joel, bästa brodern i världen!
Sådär, det var allt från m in första frågestund, men fortsätt att ligga i med kommentarerna så kommer det fler frågestunder!