WAOW


Klicka här och stöd mig!


Någon gång måste ju bli den första

Sådär, då slänger jag in min första frågestund. Ni kan fråga allt mellan himmel och jord, allt vad ni vill ha reda på och jag ska svara på det jag kan så ärligt så gott jag kan. Så sätt igång! :)



Ett stycke vårbilder


Ser honom skrida iväg på sin ädla springare


Geografi

Godmorgon folket, just nu sitter jag och har geografi så här på morgontimmarna. Snackar om erogena och exogena zooner, vilket är något om vulkaner, jordens plattor, berg och inlandsisar och sånt där, kul haha. Idag blir den en ganska lugn dag, skola till klockan 14.00, sen hem och fotografera för Hannahs uf-företag och sen vara med Antonia, och även gå till banken och kolla om min legetimation har kommit. Kramkram!


Bjuder på'n ;)


Lektionshälsning från Julia Hedman!

 


Ljuv musik för öronen små


Mata änderna - med Hampus & Martin

 


Superduperhelg!

Haft en supermysig helg med älskling och vänner. Älsklingen kom till mig i fredags, då jag också var med Antonia. Vi skulle till en kompis och parta lite efter som älsklingen fyllde år på lördagen. Fast det var inge vidare party, vi bara satt och hade trevligt och umgicks. Sen på kvällen sov älskligen hos mig, dundermysigt, låg vakna till typ 5 över 12 på natten så jag kunde vara det första som sa grattis till honom.
Sen på lördagen gjorde vi ungefär detsamma som fredagen, umgicks med folk, jag köpte mina nya skor, jag fotograferade Hampus och Martin och älsklingen sov hos mig igen, underbart. Sen så hade vi söndagen som bjöd på underbart härligt väder och lite migrän. Så jag och älsklingen tog en filt, ett täcke, en kudde och en alvedon och gick ut och la oss på våran altan där solen sken på något underbart gött. Lite alvedon, frisk luft och pussar av älskligen gjorde så migränen försvann.
Sen på kvällen åkte han hem, då blev det lika tomt som innan, usch. Tycker inte om att sova själv. Tycer inte om att vara själv över huvud taget. Usch säger jag bara. Men nu ska jag gå och dejta kudden, ha det bra!


Tjäna pengar på din blogg - 40 kronor per klick!

Från Adsettings.com. Gör som mig, annonsera du också!

Blingblingskal till din smartphone?


Fräcka Färgade Linser - Klicka här!


Vårkärleken flödar - Hampus och Martin


Snabbshopping i Skövde

 


Äntligen mina!♥


Vill du ha mer besökare på din blogg?

Då skulle jag råda dig till att gå med i http://blogstart.se/user/vip. Du får poäng genom att besöka andras bloggar och de somdu har besökt kommer se att du har besökt dom och då besöka din. Ett enkelt sätt för oss nybörjare ;)
Så bli medlem du oxå, nu på en gång !

1# Hundfotografering


Freakymuffin och Lulla strikes again!

Min och Lulla's mycket omgjorda och mycket oseriösa cover på "A thousend years med Christina Perri." Övar inför skolavslutningen, men flippar ur totalt efter hur många repetitioner som helst!


Dag 7 – Något jag längtar efter

Som de flesta säkert har räknat ut och säkerligen håller med mig om så är det just nu sommaren som jah längtar efter mest av allt. Jag tycker inte riktigt att vi har haft en "riktig vinter", bara nu de senaste veckorna efter nyår, men jag har ändå aldrig längtat efter sommaren så mycket som jag gör nu. Saknar känslan  av solen som bränner på huden när man går barfota över stan i skjorts och linne med världens största glass i handen. Åka med gänget och bada ch sola och bara leka på livet, Mmmm.


Veckans blivande köp!


7 plusgrader i februari, det gillas starkt!

Goddagens på er alla. Måste först och främst nämna det underbara vädret, det har varit helt sjukt bra idag och vissa andra dagar i veckan. Idag var det 7 plus ooch stålande sol, kvittrande fåglar, massa volvos med hög dunkande musik och massa folk på stan, det kallar jag vår! och det är bara februari, helt sjukt!

Imorgon är det fredag igen, underbart. Älsklingen fyller år på lördag också så imorn blir det väl lite firande och fest för honom och lite sådär. Myspys. I tisdags hade vi en vecka tillsammans också, men det är kanske inte något strt att hurra för. Vi blev ju ihop på alla hjärtans dag och allt så det tyckte jag var lite gulligt.


Risifrutti i vårvädret

 


Dag 6 – Vilken skola jag går på

Jag går på västerhöjdsgymnasiet i Skövde. Ett riktigt bra och mysigt gymnasium tycker jag personligen.
Går på medieprogrammet och 94:orna är sista årskullen som får gå det traditionella mediaprogrammet innan det bytta namn och inriktning *stolt*. 


Sista dagen på sportlovet

Känns lite trist, lovet har varit underbart skönt och det var verkligen ett nödvändigt lov, speciellt för mig som börjat bli så skoltrött på senare tid. Men det ska bli skönt att träffa klasskamraterna igen osv.
Har haft ett mycket roligt lov i alla fall. Hunnit med mycket, fast egentligen inget alls. Jag har tagit det lugnt, varit med vänner, även vänner jag inte umgåtts med på ett tag och det känns ju skönt att man kan umgås med dem igen också. Jag hade teori på körskolan måndag och tisdag, och så var jag även och gymmade med Jennifer en förmiddag, så lite vettiga saker har jag faktiskt också hunnit med i allt det roliga.
Har sovit hos Antonia de flesa nätterna, men även hos Emelie och hennes lillla bebis Melissa. Har varit mycket mysigt.
Just nu är jag med Antonia och vi ska dra oss ner mot Bea en stund, träffas och tjata lite. Skriver sen.


Norlie & KKV ♥


Dag 5 – 3 dagar jag aldrig glömmer

Det finns så många dagar så jag har svårt at välja, men här kommer iallafall 3 st av de bästa dagarna!

1. Veckan i Spanien. Min försra riktiga utlandsresa för dryg ett år sen. Det var en helt underbar vecka med bad, sol, ca 35 grader plus hela veckan, resturanger med god mat vaje dag, nya platser, ny miljö att fotografera i och nya upplevelser och människor. Det var sagolikt och jag skulle gör a vad om helst för att få uppleva den veckan en enda gång till!



2. Nyår 2011-2012, behöver ingen förklaring, det var bara bäst!


3. Rix fm festival 2011, behöver heller ingen större förklaring, varmt och fint väder, grymt bra artister som Chris Medina, Danny, Erik Segerstedt, mf, och även grymt roligt sällskap, med andra ord en toppen dag!




Pasta á la Jennifer & Antonia


Mitt senaste videoinlägg = diss!

Som ni märkte så testade jag ett nytt sätt att ladda upp videoinlägg istället för att göra det via youtube och sen länka till bloggen. Testade VideofyMe, och fixade även en app till mobilen så jag kunde videoblogga vart jag än befinner mig. Testade då för skoj skull med mobilen här hemma innan jag skulle åka tll gymmet och som ni märkte så filmade jag inte alls lika länge som jag själv trodde att jag gjorde. Jaja, hann iallafall säga att jag skulle till gymmet, det var ju liksom "the point", så visst, jag får nog plugga på med det här att blogga från mobilen, men det löser sig nog :)

Dessutom tjänar pengar på sin blogg genom att videoblogga med VideofyMe, så det gör ju videobloggandet lite roligare också :)

Frågan har även kommit, "hur många läsare har du per dag då?"
Håller inte koll på statistiken för än de högre siffrorna ramlar in, så börja bevaka nu för fan!



Brb, gymmet!

Testar nya sättet att ladda upp videos, Videofyme i mobilen, jappjapp!


1# Fotografera Antonia


Neverstore & röda hårstrån

Sitter hemma hos Antonia och dunkar Neverstore och har precis slängt i en burk röd toning i hennes hår så nu sitter vi här och hoppas på bästa resultat.

Dag 4 – Fem sanningar om mig

Sanningens ögonblick!

1. Är allätare inom musik, techno, metal, japanskt, balader, allt! Även om det inte syns på mig att jag har någon speciell stil så finns det i princip ingen musik som jag inte tycker om.

2. Jag har lätt för att bli glad och sprallig trots att jag har haft en dålig dag, för jag är egentligen en ganska glad och social tjej, trots att man kan ha sina raseriutbrott ibland!

3. Jag är grymt dålig på att ljuga (bra?). Syns väldigt tydligt på mig när jag väl försöker, mina mungipor börjar dra och "vibrera" så fort jag försöker ljuga, kan inte hålla mig, men det är ju bra. Jag är en ärlig människa, tro mig!
4. Jag har blivit lite beroende av att experimentera med mitt utseende. Har nu på senare tid kommit på att det är jävligt kul att göra annorlunda sminkningar, färga håret i vågade färger och att pierca sig. Visst måste man får lite variation på vardagen ibland?
5. Sist, men inte minst, större godismonster får ni leta efter!


Sommar, oh härliga sommar!

Saknar sommaren så grymt mycket nu. Vintern kan gå och ta sig. Bort snö, bort! Vill ha sommar, och göra sommaren 2012 till den bästa sommaren hittils!

And that's the way we like to do it!

Yeah!
Idag har det varit en ganska slapp dag måste jag erkänna. Sluta skolan tidigt och allt. Sen drog jag till donken med Madde och Jenny efter skolan och käkade lunch innnan vi tog våra bussar och tåg hem. När jag kom hem drog jag bort till Simons för lite legetimationsfotografering, gick väl bra, men man tycker väl alltid att man aldrig ser bra ut på bilder som någon annan tagit. Sen drig jag till rudbeck och träffade min sötnos en stund och sen gick jag och Antonia till kören för att öva mer inför den stora konserten med Neverstore i april, det ska bli helt fucking awesome!
Sen efter kören gick jag och sötnosen hem till mig och tjötade och pussade på varandra lite. Nu sitter jag här i min ensamhet och bloggar som en no-lifer, men nu måste jag sluta, ska plugga inför ekonomiprovet imorn!


Dag 3 – Min klass

Min klass, det finns mycket att säga om den. Vi har våra bra och dåliga stunder, men jag kan ändå hålla handen på hjärtat och säga att denna klassen är nog en av de bästa klasser jag haft. Någorlunda god sammanhållning och även om alla inte är bästa vänner på fritiden så är det ändå ett himla gött gäng som alltid förgyller veckans alla jobbiga dagar! Ni är underbara, and you know it!



Dag 2 – Vad är kärlek för mig?

Kärlek, det är ett vädligt stakt ord som man skulle kunna beskriva i långa romaner, men jag ska ta det kort.
Kärlek, är som för många andra pussar och kramar, hjärtan och rosa moln, fjärilar i magen och pirr när man är med personen man älskar. Kärlek är att man ska ge och ta, så fungerar det i ett förhållande, man ska både ge kärlek och få kärlek tillbaka. Är det bara en som ger kärlek så känns det inte äkta, eller kanske inte ens är äkta. Kärlek är att man ska vara trogen. Kärlek är att ha någon att älska som älskar en på samma sätt tillbaka. Kärlek är att våga tro på ett för evigt. Kärlek kan vara hur tokig och annorlunda som helst, men det viktigaste är att man älskar personen och trivs i hans/hennes närhet. Killar kan älska tjejer, Killar kan älska killar och tjejer kan älska tjejer, hur det än ser ut så finns det kärlek för alla, och alla är värda att uppleva den!



Funderingar över valen inför trean!

EN SAK ÄR I ALLA FALL BESTÄMD!
Det blir Engelska B, men jag har bara 150 poäng sammanlagt, och engelskan ligger på
100 p, så vi får se om jag hittar någon rolig 50 poängskurs!

Dag 1 – Presentera mig själv

Hur beskriver man mig tro?
Jennifer Björklund Lif är jag, även kallad Freakymuffin.
Bor och är uppväxt i Tidaholm, men föddes i Lindome utanför Göteborg och bodde där tills jag var 6 år gammal.
Musiken och fotografin är mina två största intressen, sen har vi väl de vanliga som vänner, killar, snacka, redigering av bild och film, gymma, facebook och internet över huvudtaget.
Familjen består av 2 mammor, 2 pappor, 4 systrar, varav 2 är halv och två är låtsas och till sist en halvbror och en kanin.
Ska man rabbla upp utseende så finns det en hel del att säga men jag tar det kortfattat. Orginalfärgen på mitt hår är väldigt mörk blond, i mina ögon är det råttfärgat men det är olika från person till person. För tillfället är det rött och det trivs jag verkligen i. Blå ögon, så klart! Ca 168 lång och väger ca 70 kg (det mesta ligger i brösten, belive me!).
Normal klädstil/stil över huvud tager, klär mig som jag känner mig, men tycker väldigt mycket om emo/scene men orkar inte alltid vara den personen. Hatar fisk och skaldjur mest av allt trotts att jag är från västkusten. Älskar vänner, kärlek och cola, traditionellt svar, jag vet. Är en glad och sprallig tjej för övrigt, och ibland till och med lite freaky, där av smeknamnet. Är det något mer ni spekulerar över så är det bara att fråga!


Jo, jag tänkte som såhär...

Jag har blivit lite seg med bloggandet, jag vet, men jag fick en idé från en kompis blogg (http://enleendeflikka.blogg.se/) hur jag ska starta upp med skrivandet igen... TADA, en lista!

Dag 1 – Presentera mig själv

Dag 2 – Vad är kärlek för mej.
Dag 3 – Min klass
Dag 4 – Fem sanningar om mig
Dag 5 – 3 dagar jag aldrig glömmer
Dag 6 – Vilken skola jag går på.
Dag 7 – Något jag längtar efter

Dag 8 – Det här hade jag på mig idag

Dag 9 – I min handväska

Dag 10 – Den här veckan

Dag 11 – Mitt beroende
Dag 12 – Min familj
Dag 13 – Mitt bästa köp
Dag 14 – Detta ångrar jag

Dag 15 – Den här månaden

Dag 16 – Det här får mig att må bättre

Dag 17 – Favorit film

Dag 18 – Mina rädslor

Dag 19 – Min favoritplats

Dag 20 – Det här saknar jag


Skärp dig Jennifer!

Nej nu måste jag bli socialare här, detta är fan en disaster! okej, katastrof då.
Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på Billy Idol och käkar chokladpudding och har det allmänt soft.
Vart i skolan hela dagen i princip, sen när jag kom hem blev det mer plugg, teorikurs på körskolan i en och en halv timme, fatta jag var skoltrött sen eller. Efter det drog jag med Robin och Jimmy hem till Robin enstund, satt och tjöta skit, körde "jag har aldrig" och baa softade, och vid halv 9 drog jag hemmåt. Dock råkade jag låsa in mig själv på Robins toalett så den gick i baklås, så jag blev lite sen hem, men det var lugnt. 
Imorn blire väl skola och kanske vara med Robin och spela Halo 2 eller nått.
Ha det bra tills dess, här kommer lite nya bilder på mig och nyfärgade håret förresten!