Kommande dålig uppdatering

De närmaste två veckorna kommer bloggen vara så gott som död, om jag inte råkar hitta internet, vilket inte är så troligt. Jag ska nämligen ut på semester, som enligt familjens tradition går till Dalarna. Mer får ni veta när jag kommer hem. Tills nästa gång jag skriver, ha en riktigt skön sommar!
 

Videoblogg - Peace & Love 2012


Fisketur med pojkvännen och hans familj


Snyggare design, segare inlärning

Tjohej alla läsare!
Nu var det ett tagsen jag uttryckte mig i bårde ord och bild här på bloggen och så kan vi ju inte ha det, eller hur?
Först och främst ville jag bara be om ursäkt för dåligt uppdaterande och dels nämna lite om den nya designen här på blogg.se. Den må se snyggare ut, men allt blir så rörigt på något sätt, när man väl har vant sig vid den gamla och så hittar dom på en ny precis som "timeline" på facebook, som jag dock tyckte var mycket lättare att förstå än blogg.se's nya design. Ett litet snesteg och man trasslar till allt på hela sin bloggdesign.
 
HISS:
 ✔ Snyggare utsida
 ✔ "Modärnare"
 ✔ Ladda upp flera bilder i taget, snabbare, enklare!
 
DISS:
 ✔ Ett enda snedsteg och du kan fucka upp hela din egen bloggdesign
 ✔ Svårare att hitta saker och ting som är mer dolda än innnan
 ✔ Svårare att lära sig, efter som att man var van vid den gamla
 
 
Sådär, det var det jag hade att säga idag. Nu ska jag gå ut och gå promenad med Antonia.
 
Hej så länge!
 

Melissa Horn - Saknar dig mindre och mindre

Intro som jag improviserade ihop för någon dag sen, hoppas det duger och låter någorlunda likt :)


Törebodafestivalen 2012


Ännu en festival

Törebodafestivalen, here I come!
Som tidigare planerat, även om det har kommit hinder i vägen, så blir det Törebodafestivalen i helgen iallafall. Känns som att jag bara åker hit och dit på festivaler i år men jag hade ju tidigare sagt att jag ville ha en festivalsommar så. Så nu på förmiddagen om några timmar drar jag mig mot töreboda för att möta upp mina vänner som också ska dit, Jenny, Emelie, Elin, Bea mf. Finns även en massa välkända människor som jag ska träffa där i efterhand. Det kommer ett antal bra artister under dessa 3 dagar som jag planerat och se, bland annat Takida, Amaranthe, Mange Makers (bara för att), Asta kask, Veronica Maggio (igen) och Norlie & KKV. 
Ska bli grymt! Uppdaterar när jag kommer hem på söndag. Puss&Kram

Balfotografering Madicken


Balfotografering Antonia


Oväntad kändisträff på Peace & Love

Trotts alla kändisar som var bokade till festivalen hittade vi också på campingen två välkända filurer, Joakim 'Jockiboi' Berg och Martin 'Dittin' Fäldt, kända som bloggare, artister och nu på senare tid även medverkande i tv-serien "jockiboi och Widerstedt show". Detta mötet var väldigt oväntat, eller ja, inte helt efter som jag tidigare läst det i deras bloggar, men ändå, bland allt folk som fanns där hittade vi iallafall dessa två. Mycket trevligt möte, efter som de två faktiskt äger de enda två bloggarna som jag faktiskt följer konstant! Tack för mötet och fina bilder!
 
Martin's :
blogg: http://dittin.se/
facebook: https://www.facebook.com/dittinmusic
 
Jocke's:
blogg: http://jockibois.se/
facebook: https://www.facebook.com/Jockiboiss

Peace & Love 2012 del 2


Peace & Love 2012 del 1

 
Hade en grymt trevlig vecka på min faktiskt första riktigt stora festival någonsin. Träffade mycket nytt trevligt folk, vädret var någorlunda och artister jag bara kunde drömma om att få se stod och framträdde några meter framför mig, helt klart toppenbetyg! 
I detta inlägget är randombilder från camping osv, nästa del blir artister och festivalområdet!
kram på er så länge!